Левски се намира в сериозна криза, след като вече 11 поредни

...
Левски се намира в сериозна криза, след като вече 11 поредни
Коментари Харесай

Кризата в Левски не се отразява: Сините звезди запазват пазарната си стойност

Левски се намира в сериозна рецесия, откакто към този момент 11 следващи мача няма победа на сметката си. Оказва се обаче, че това за момента не се отразява изключително на цената на играчите на " Герена ". " Сините " звезди резервират пазарната си стойност, демонстрира информация в профилираните уеб сайтове и по-специално в " Трансфермаркт ".

Най-скъпият състезател на Левски си остава защитникът Хосе Кордоба. Той към момента се котира на цената, която му бе сложена от непознати клубове, които пратиха предложения за него - 2 милиона евро. Това е голям скок, като се има поради, че той започва съвсем от кота нула.

Същото важи и за Пламен Андреев, който го следва по петите, както и за Ноа Сонко Сундберг. Карето от играчи, струващи над 1 милион евро се добавя от Уелтон, който е оценен на 1,3 милиона. При него обаче има застой.

Трябва да се означи, че в предходни сезони, преди Станимир Стоилов да се завърне в клуба, цената на футболистите много повече варираше, като бързо падаше и се качваше.

За " сините " добре приказва и решението на Макрецкис да избере тяхната оферта пред тази на Ботев (Пловдив), където се твърди, че парите са по-добри, а и при неуспех не се вършат чак толкоз огромни нещастия, както се случва на " Герена ".

" Мач Телеграф "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР